Portal:Български/Хардуер

Jump to: navigation, search

Добре дошли в портал Български/Хардуер Portal edit

Списък на съвместимото оборудване (Hardware)


Списък за съвместимото оборудване има към всеки дистрибутив на Linux.Тук написаните страници се ползват от общноста на openSUSE за записване на съвместимостта на различно оборудване към стандартната система SUSE Linux.Моля споделяйте своя опит в настройката на оборудването, особенно ако Вие сте успели да намерите решение на някои проблем.

Ако дадена категория (връзка) се появява в червено, това означава, че ние все още нямаме информация за тези компоненти. Моля, помогнете чрез дописване каквото сте научили за тази категория.

Как да добавим информация в тези списъци?

Най простия начин е като активирате програмата Smolt, която автоматично ще събере информация за Вашето оборудване, и ще Ви даде възможност да изпратите информацията на сървъра Smolt.Тогава ще получите парола за достъп към Вашия профил в сайта,и там ще отметнете оборудването което работи , не работи,нуждае се от допълнителни настройки или причинява срив на системата.

Страници на Български: Засега екипът на нашето Уики няма ресурс да поддържа страниците касаещи хардуера в актуално състояние.Затова линковете на тази страница са към англоезичните списъци на хардуер. В бъдеще при наличие на достатъчно доброволци,събраната там информация може да се преведе и на Български.


Търсене edit

Търсене на оборудване: